Over Eten uit de buurt

Sander en Julianne - © Studio Kastermans/Danielle van Coevorden

Helaas, de horeca is weer gesloten vanwege het coronavirus. Na eten af te halen bij onze eigen favoriete plekken in Naarden waren we wel eens benieuwd bij welke restaurants we in de buurt nog meer eten kunnen afhalen.

Dat bleek niet zo eenvoudig. Een fijn, helder en volledig overzicht van restaurants waar je eten kan afhalen of laten bezorgen bleek voor onze regio niet te bestaan...

Dan bouwen we het zelf

Met zelf een achtergrond in het ontwikkelen en bouwen van websites en webapplicaties was het idee om zelf een overzicht te maken dan ook snel ontstaan.

Na het aan elkaar knopen van API's (open bronnen), het bedenken van een naam en het bouwen van de site is Eten uit de buurt geboren. Als start met onze eigen omgeving Naarden en Bussum als plaatsen.

Steun de horeca

Middels Eten uit de buurt hopen we naast het bestellen van eten ons steentje bij te dragen aan steun voor onze lokale horeca.

De vermelde horeca op de site betaalt niets voor plaatsing en we ontvangen geen enkele commissie voor bestellingen. De kosten voor hosting, ontwikkeling en onderhoud van Eten uit de buurt worden uit onze eigen zak betaald.

Media

Lees meer over ons initiatief in de media:

Ideeën, suggesties of feedback?

Heb je ideeën, suggesties of feedback voor Eten uit de buurt of ben je een fout tegengekomen? We horen het graag! Mail ons op info@etenuitdebuurt.nl.

Sander en Julianne Potjer

06-21586428